20-maig: Entrem a l’ Hort Comunitari

Després de tres setmanes de negociacions amb l’Ajuntament, hem arribat a un acord en el text dels documents (Acord de Voluntats i Reglament Intern) per començar a posar en pràctica el projecte de horts urbans i comunitaris Pla i Armengol.

Us esperem el dilluns 20 de maig a les 17:30h. a l’entrada dels Horts davant del Centre Cívic (Carrer Torrent d’en Melis)  per assistir a la signatura de la documentació amb l’Ajuntament i entrar als horts!

Recordeu que aquest dilluns serà l’últim dia per inscriure’s a l’Associació i posar-se al corrent de la documentació que us havíem demanat fins ara:  haver pagat els 10€, emplenat el formulari i signat el compromís d’acceptació dels estatuts, reglament intern i demés documentació que s’aprovi en assemblea.

Tan important és aquest primer contacte amb els horts com ho és l’assistència a l’Assemblea General de tots els Associats el proper dimecres 22 a les 19:00h. al Mas Guinardó (Plaça Salvador Riera), on debatrem el funcionament de l’Associació i la comissió tècnica exposarà tot el relatiu a la distribució de les parcel·les, cultius, compostatge, materials, formació, repartició de tasques …

Per accedir a les parcel·les individuals i grupals és imprescindible presentar un projecte (què plantar, tipus de llavors …) a la comissió tècnica que, posteriorment, es traslladarà a l’assemblea per al seu debat i aprovació.

Ens veiem el proper dilluns!

0