Activitats a la Setmana de l’Alimentació Sostenible

Del 14 al 24 d’octubre es va fer la Setmana de l’Alimentació Sostenible a Barcelona. Els horts vam participar en una xerrada sobre El repte de l’hort comunitari, el dia 16 d’octubre, amb José Maria i Lluís Arias. Si no vas poder assistir-hi, aquí la pots recuperar:

A la Setmana també es van fer altes activitats: tallers, rutes guiades, experiències… El dimarts 19 algunes persones de l’hort vam participar en una ruta guiada de plantes comestibles pels jardins Pla i Armengol i per l’hort, a càrrec d’Eixarcolant. Vam descobrir o recordar moltes plantes silvestres que tenim a prop i els seus usos (gratacul o rosa canina, corretjola, sajolida o ajedrea, ortiga…) i vam acabar parlant sobre si tenir un hort comunitari és un acte polític.

 

0