Conferència EdiCitNet: “Avançant la ciutat comestible”

La Xarxa de Ciutats Comestibles (Edible Cities Network – EdiCitNet) celebrarà, del 15 al 17 de març de 2023 a la Universitat de Barcelona, la seva segona conferència anual, “Avançant la ciutat comestible”.

La trobada reunirà professionals de la recerca, la política i l’administració de ciutat, així com membres de la societat civil, activistes de la ciutat verda, i persones emprenedores, per explorar les idees, pràctiques i sistemes necessaris per a un desenvolupament sostenible, resilient i socialment just de l’alimentació urbana.

L’Hort Pla i Armengol participem el dijous 16 de març al matí, amb una visita i explicació dels projectes als participants de l’esdeveniment.

El primer dia de la conferència es retransmetrà en línia. La inscripció és oberta per assistir-hi tant presencialment com virtualment (dia 1).

L’activitat està organizada per la Universitat RMIT, la Humboldt-Universität zu Berlin, la Fundació Solidaritat UB, el Campus de l’Alimentació UB i la fundació Món-3, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

Més informació aquí.

0