Taller de riego…

 

El dilluns, tant a la tarda com al matí, podreu passar per l’hort per aprendre a instal·lar el rec automàtic i, de pas, veure com funciona. Serà un taller pràctic on tots i totes col·laborarem per muntar els trams dels tubs a totes les parcel·les segons les indicacions d’uns companys que estaran als horts de 9 a 12 h i de 17 a 20 h. Per participar, podeu anar quan més us convingui, tot i que és recomanable assistir a primera hora per sentir les explicacions inicials.

El lunes, tanto por la tarde como por la mañana, podréis pasar por el huerto para aprender a instalar el riego automático y, de paso, ver cómo funciona. Será un taller práctico donde todos y todas colaboraremos para montar los tramos de los tubos en todas las parcelas según las indicaciones de unos compañeros que estarán en los huertos de 9 a 12 h y de 17 a 20 h. Para participar, podéis ir cuando más os convenga, aunque es recomendable asistir a primera hora para oír las explicaciones iniciales.

 

 
0