L’Hort ja té logo

El passat dimecres 3 de juny va acabar el termini per votar si aprovàvem el nou logo que ens havia proposat la companya Laura.El resultat ha estat aclaparador. Han votat 75 persones, i hi ha hagut 71 vots a favor i 4 en contra. Queda per tant ratificat el nou logo de l’Hort Pla i Armengol.

Les raons de les persones que han votat en contra han estat diverses: en un cas, es preferiria que el logo fos més senzill, i en l’altre, no li ha arribat visualment a la persona associada; a més, a dos associats no els fa el pes el concepte que hi ha darrere: un pensa que està massa centrat en l’ésser humà i l’altre troba a faltar un referent masculí.

A partir d’ara, i en la mesura que sigui possible, l’Associació utilitzarà el logo per identificar-nos en documents, cartells i allà on calgui. Com la web, que en breu serà redissenyada per adaptar-la a la nova línia gràfica.

Arribem així al final d’un procés que va començar ja fa uns mesos, quan una associada dissenyadora es va oferir per fer una proposta i per diversos motius, entre d’altres perquè no hem pogut celebrar una assemblea per culpa del confinament, l’aprovació del seu logo es va anar posposant. Per això des de la coordinadora de comissions es va decidir fer una consulta per aprovar (o no) el logo. Érem conscients que la millor manera de ratificar-ho era en assemblea, però vam pensar que això serà molt difícil en uns mesos, si no impossible.

Ara, l’hort ja té tomàquets, calèndules i un logo.

0