Tot el que volies saber sobre el rec i mai havies gosat a preguntar

En aquest temps que portem treballant als horts, ens hem trobat amb molts problemes amb el material de rec: línies de rec trencades i amb poros, mànegues tunejades amb goters de botó, material de les parcel·les per qualsevol lloc, programadors espatllats… Molts d’aquests problemes són deguts a l’ús inadequat que se’n fa.

Per això, Sergi, uns dels socis, ha elaborat un manual de rec, amb informació general sobre el rec i informació particular de la nostra instal·lació a PiA, i amb un protocol de Bones Pràctiques que seria aconsellable que tots i totes coneguéssim i apliquem:

Instal·lacio de Rec PiA (PDF)

Emprar una mica de temps en el maneig de la instal·lació, especialment en el seu desmuntatge, cura i emmagatzematge del material, ens permetrà obtenir un major rendiment i durabilitat i ens estalviarà molt més temps en resoldre els problemes que el mal ús ocasiona.

 

0