Les 48 h: visites guiades a l’hort

Dins del programa Barcelona, Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, aquest cap de setmana 29-30 de maig s’organitzen Les 48 hores d’Agricultura i Verd Urbà. Són  2 jornades per sensibilitzar sobre la importància de l’agricultura urbana i el verd a la ciutat. Hi haurà portes obertes, visites guiades, xerrades, experiències, tallers… d’accés gratuït.

Els horts Pla i Armengol ens hem sumat a la iniciativa i per això dissabte 29 al matí farem visites guiades, en dos torns de 11 i a les 12h. Si vols venir a visitar l’hort i saber quins projectes estem fent i com funcionem, inscriure’t en aquest link.

Indica’ns el teu nom, quantes persones sou i quin torn preferiu.

Per mesures anti-Covid, les visites seran en grups reduïts i serà obligatori mantenir sempre la mascareta posada.

En aquest link trobareu totes propostes que hi ha per tota la ciutat.

0