Taller de crispells de borraja

El dissabte 9 d’abril al matí vam fer un taller de preparació de crispells, és a dir, fulles de borraja arrebossades amb una tempura concreta.

La borraja, borratja o borraina (Borago officinalis) és una planta anual que podem trobarla abundantment en vores de camins, marges d’horts i zones amb intervenció humana com solars o descampants del litoral, prelitoral i l’interior. En aquest taller vam fer una recepta molt típica d’Aragó, València o també Terres de l’Ebre, bunyols o crispells de borraina, que es poden servir amb mel o sucre.

La millor manera de cuinar les fulles és de tal forma que quedin cruixents, tot i que combinades amb patata també són molt bones bullides com a verdura. El gust és suau, agradable, i per tant agradarà pràcticament a tothom.

0