Visita de l’Ajuntament de Mataró

El dia 15 de desembre de 2022 es va fer a l’hort una visita sol·licitada per l’Ajuntament de Mataró. Hi van participar el Sr. José Antonio Ricis, Regidor Delegat de Verd Urbà, Espai Agrari i Forestal de l’Ajuntament de Mataró, la Sra. Rosa Busqué, Cap de Projectes dels Serveis Territorials de l’Ajuntament de Mataró i el Sr. Antonio Ruiz, membre de l’Associació de Veïns de Cerdanyola i entès en horticultura.

Havien conegut l’hort a la Reunió Estatal d’Horts Urbans de l’any 2021 i els havia despertat molt d’interès. Tenen el projecte de fer un hort urbà a Mataró aprofitant una subvenció de la Unió Europea dins del marc Next Generation.

La visita va durar més de dues hores i va ser exhaustiva. També van rebre informació sobre l’origen i el funcionament de l’hort. Van fer moltes preguntes i la conversa va ser molt enriquidora. Ens van convidar a visitar-los sempre que vulguem.

0