Vespes a Pla i Armengol

Dilluns, 27 de juliol 2020

Fa cosa d’una setmana que ja ens estaven molestant unes vespes i que havíem d’anar amb cura elles. Al final vàrem descobrir que hi havia dos petits ruscos en una de les gàbies de l’entrada i l’altre just a sobre del lavabo. A més a més tenim un associat, com a mínim, al·lèrgic a les picades d’abelles i això és molt perillós.
També és normal, que les vespes ens vinguin a visitar perquè l’hort és en plena floració tant de les verdures com de les flors que hi tenim, que fan molt goig.
Així i tot, vàrem trucar a un apicultor, que ja feia temps que s’havia posat en contacte amb nosaltres per saber on s’havia de dirigir per posar algun rusc en la zona de biodiversitat i al qual vam adreçar a Districte.
En aquesta ocasió, ha vingut a treure desinteressadament aquest parell de ruscs i se’ls ha emportat per deixar-los en llibertat. Estem molt agraïts, Joma, per la teva feina.

0